Skip to main content

Community of interest

Blijf op de hoogte en praat mee!

Over de community of interest

Het project CLAIRE (Clean Air for Everyone) staat voor praktijkgericht onderzoek naar ventilatie en luchtreiniging als middel om besmettingen te voorkomen en continuïteit van dienstverlening te ondersteunen bij een (dreigende) pandemie. CLAIRE onderzoekt wat nodig is om effectieve oplossingen breder te kunnen toepassen in het basisonderwijs en in verpleeghuizen.

De Community of Interest is bedoeld voor belangstellenden in het project. Via de Community of Interest blijft u op de hoogte van activiteiten, publicaties en onderzoeksresultaten en kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met andere onderzoekers en professionals.

De Community of Interest is bedoeld voor onderzoekers bij universiteiten, kennisinstituten, R&D afdelingen van bedrijven in de sectoren ventilatie en luchtreiniging. Ook bestuurders, facilitair managers, kwaliteitsmedewerkers en frontline professionals bij basisscholen en instellingen voor ouderenzorg. De Community is bedoeld voor uitwisseling van kennis en ervaringen tussen belangstellenden. Commerciële en/of semicommerciële activiteiten horen niet in de Community thuis.

Voor de Community of Interest is een discussiegroep ingericht op LinkedIn. Dit is een zogenaamde “private” groep. Dat wil zeggen dat mensen alleen op uitnodiging toegang hebben tot de groep en dat alleen leden kunnen zien welke informatie er in de groep wordt gepost.

Aanmelden? Dat kan!

Wilt u zich aansluiten bij de Community of Interest? Dat kan heel eenvoudig. Klik op onderstaande button en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk accepteren.