Skip to main content
Save the date: CLAIRE congres 5 juni 2024

Meedoen

Uw inbreng helpt ons onderzoek verder

CLAIRE staat voor implementatiegericht onderzoek en open verbinding met de praktijk.
Daarom organiseren we regelmatig activiteiten waar u niet alleen hoort wat we doen, maar zelf kunt meedenken en uw eigen kennis en ervaring inbrengen.

CLAIRE webinar 14 december 2023

Maak online kennis met CLAIRE tijdens het webinar op 14 december 2023. Wij praten u bij over ons project, onze aanpak en onze ambities en delen de eerste resultaten van de praktijkmetingen. 

CLAIRE congres 5 juni 2024

Op 5 juni 2024 is het zover! Dan organiseren we in Zoetermeer ons eerste congres. Mis het niet, zet de datum vast in uw agenda. Nu al nieuwsgierig wat er op het programma staat?

Community of Interest

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van wat er in het project gebeurt? Wilt u kennis en ervaringen uitwisselen met onderzoekers en professionals in uw sector en daarbuiten? Word lid van onze Community of Interest.

Doet uw school mee?

Uw school doet mee aan het project Clean Air for Everyone (CLAIRE).  Hier treft u verdere toelichting van het onderzoek en wat er van u als docent verwacht wordt.

Doet de school van uw kind mee?

De school van uw kind doet mee aan het project Clean Air for Everyone (CLAIRE). Hier willen wij u informeren over het onderzoek.