Skip to main content
Save the date: CLAIRE webinar 14 december 2023

CLAIRE webinar

Eerste resultaten technisch praktijkonderzoek

Maak online kennis met CLAIRE tijdens het webinar op 14 december 2023. Wij praten u bij over ons project, onze aanpak en onze ambities.

Virussen zoals SARS-CoV-2 kunnen zich binnenshuis over grotere afstanden door de lucht verspreiden. Veilige luchtkwaliteit in scholen en zorginstellingen is dan ook hard nodig om tijdens een pandemie belangrijke onderwijs- en zorgtaken te kunnen blijven uitvoeren. Maar hoe kun je snel en betrouwbaar vaststellen hoe het met die luchtkwaliteit is gesteld? En hoe effectief zijn maatregelen als mechanische ventilatie en luchtreiniging? In ons webinar maken we u deelgenoot van de eerste uitkomsten van het praktijkonderzoek dat we het afgelopen jaar op Nederlandse basisscholen en zorglocaties hebben gedaan. 

In het webinar krijgt u uitleg over de meetmethode die we voor dit onderzoek hebben ontwikkeld. U krijgt een impressie van wat we op onze rondgang door Nederland hebben aangetroffen. De eerste uitkomsten passeren de revue, evenals het vervolgonderzoek dat nog moet plaatsvinden. En we verkennen mét u wat er nodig is om onze onderzoeksuitkomsten bruikbaar en waardevol te maken in de alledaagse praktijk. 

Voor wie 

  • Bestuurders, facilitair managers, kwaliteitsfunctionarissen en front office professionals bij (basis)scholen en instellingen voor ouderenzorg 
  • Professionals en bedrijven in ventilatie en luchtreiniging 
  • Onderzoekers en innovators bij universiteiten, kennisinstituten, bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en (zorg)instellingen 

Wanneer?

14 december 2023, van 16.00 tot 17.00

Platform

Het webinar wordt georganiseerd met behulp van Microsoft Teams.

Aanmeldformulier Webinar

E-mailadres(Vereist)